2018-07-18 05:20:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Az este új ismeretségeket hozhat

Napi horoszkóp július 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold belépett az ön hetedik sorsterületére, figyelmét ma legbensőségesebb kapcsolatai felé fordítja. A Mars hatására ma fellépése határozott és energikus, és csak bátor, erős embereket vonz magához.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Mars a tizedik sorsterületén tartózkodik, egy kellemes fényszöget alkot a Holddal. Ha a munkáját összhangba tudja hozni a többiek érdekeivel, és kölcsönösen támogatják egymást, akkor különösen sokra vihetik. Óriási becsvágy buzog önben.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold ma az ön ötödik sorsterületén tartózkodik, a Mérleg jegyében, ennek hatására ön túlzottan érzelmesen viselkedik. Pénzügyi döntéseket ne hozzon ma, és a hivatalos intézni valókat is halassza inkább máskorra.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az ön uralkodója, a Hold az ön negyedik sorsterületén halad át a Marssal egy kellemes fényszöget alkotva. Kedvező a mai nap a ház körüli munkák elvégzésére, otthona csinosítására. Ön ma nagyon energikus, és összhangban van a világgal!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Rengeteg lehetősége nyílik ma a kommunikációra, ami igen érdekfeszítőnek bizonyulhat. Emberek közé kívánkozik, főleg olyanokkal keresi a kapcsolatot, akik felé mélyebb érzelmeket táplál.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold az ön második sorsterületén vonul át. Nem tanúsít ma kellő objektivitást a kiadásaival szemben, hajlamos lesz érzelmi alapon dönteni pénzügyekben, figyelmen kívül hagyva a tényleges szükségleteit.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold ma az ön jegyében áll. Teljesen rá tud hangolódni mások és saját érzelmeire, képes lesz érzelmi támogatást nyújtani. Szüksége van stílusos környezetre. Keresi a békét, harmóniát, derűt, szimpátiát és a figyelmet a kapcsolataiban.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma éppen úgy tud egyedül dolgozni, mint másokkal közösen, de mindenképpen szüksége lesz bizonyos fokú függetlenségre. Magabiztossága és önbizalma láttán a többiek szívesen együttműködnek önnel. Ha kell, meg tudja védeni álláspontját és bátran magához ragadja a kezdeményezést.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma szüksége van barátai támogatására, jelenlétére. Olyan témák is szóba kerülhetnek, amelyeket már épp ideje volt tisztázni. Régi sérelmek is terítéken lesznek, de az este békével zárul.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Önnek ma szüksége van a szakmai elismerésre, különben könnyen kedvét veszti a munkában. Jól megy most a csapatmunka, képes a kompromisszumra. Az este új ismeretséget, talán szerelmet is hozhat!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Energiaszintje ma a magasba szökken, célszerű valami fizikailag megerőltető munkát végezni, amivel ezt levezetheti. Az is jó, ha sportol, vagy egy nagy sétát tesz este.


Halak: II. 19. - III. 20.
A bolygók egy külföldi utazás lehetőségét mutatják, ami már valóban nagyon ráférne önre. Sokat fog tapasztalni az út során, és mire hazatér, szinte teljesen kicserélődik, már ami a meggyőződéseit illeti.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: